A fost nebunie curată pe şoselele din Prahova, în această dimineaţă, din cauza poleiului. Nu mai puţin de 12 accidente sau evenimente rutiere, unele dintre ele grave, s-au produs în decurs de doar câteva ore!

În jurul orei 6.00, pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, tronson ce face parte din Drumul Naţional 1, două vehicule au ieşit în decor, unul dintre acestea răsturnându-se pe o parte, în afara carosabilului. Trei persoane au fost transportate la spital. Incidentele au avut loc în dreptul localităţii Brazi. (Detalii AICI)

În jurul orei 6.40, Poliţia Prahova a anunţat că două autobuze care efectuau curse de călători s-au ciocnit, în comuna Măgureni, pe Drumul Judeţean 145. (Detalii AICI)

De asemenea, Drumul Naţional 1A a fost blocat mai bine de o oră, la Homorâciu, după ce un vehicul de mare tonaj care efectua un transport agabaritic a rămas împotmolit, într-o pantă. (Detalii AICI)

La ora 6.51, Poliţia Prahova a mai anunţat că în comuna Brazi, satul Popeşti, un pieton a fost lovit de un autoturism. Din primele verificări, se pare că ar fi fost vorba despre o traversare neregulamentară, iar victima nu a fost rănită grav. Tot în satul Popeşti, la câteva minute distanţă, un autobuz în care se afla doar şoferul a derapat, într-o curbă la stânga, lovind puternic un stâlp de curent. Stâlpul din beton a fost retezat şi a căzut pe carosabil, blocând întreaga lăţime a şoselei. (Detalii AICI)

Un alt autobuz scăpat de sub control a făcut prăpăd în comuna Moara Domnească. În jurul orei 7.15, pe Drumul Judeţean 101D, un autobuz a derapat, lovind un autoturism, dărâmând un gard şi oprindu-se în peretele unei locuinţe.

În jurul orei 7.25, un accident în lanţ a avut loc în nordul judeţului, în satul Urleta din comuna Băneşti. Aici, cinci autoturisme au fost implicate într-o tamponare, pe Drumul Judeţean 100D. Nu au fost victime, a mai anunţat Poliţia Prahova.

Au fost probleme mari şi în municipiul Ploieşti. Pe strada Rezervoarelor, în jurul orei 8.00, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune. O persoană a fost rănită.

După ieşirile în decor anunţate în jurul orei 6.00, la circa trei ore şi jumătate distanţă au fost semnalate din nou probleme grave pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, tot în dreptul comunei Brazi. Aici, în jurul orei 9.30, două autoturisme s-au ciocnit, în interiorul lor aflându-se trei persoane. ISU Prahova a intervenit rapid cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanta SMURD, anunţând ulterior că nicio persoană nu a necesitat transportul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Au fost mari probleme, tot din cauza poleiului, şi pe A3. Pe autostrada Bucureşti - Ploieşti, în dreptul comunei Râfov, au avut loc nu mai puţin de trei accidente, pe ambele sensuri de mers şi într-un interval de doar câteva minute. Şapte autoturisme şi un autotren, în care se aflau în total 11 persoane, au fost implicate în accidente rutiere în lanţ petrecute joi dimineaţă pe acest tronson, a mai anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. (Detalii AICI)

Joomla SEF URLs by Artio