Primarul şi viceprimarul din Filipeştii de Pădure, trimişi în judecată pentru infracţiuni de corupţie

Written by Ioana POPA Category: Actual Created: Friday, 05 January 2018 07:57

Pe rolul Tribunalul Prahova a fost înregistrat, pe 28 decembrie 2017, un dosar pentru infracţiuni de corupţie, inculpaţi fiind Costel Morărescu, primarul comunei Filipeştii de Pădure, şi vicele localităţii, Vasile Surugiu.

 

Portalul instanţelor de judecată nu oferă alte detalii, făcând trimitere doar la Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție. Este foarte probabil, însă, ca acesta să fie dosarul instrumentat de DNA, vechi de prin 2011, referitor la finanțarea de către Primăria Filipeștii de Pădure, în condiții de nelegalitate, în perioada 2006-2012, a Asociației Fotbal Club Filipeștii de Pădure (VEZI DETALII).
În luna iulie, Costel Morărescu a fost condamnat, în primă instanță, de judecătorii din Câmpina, la trei ani și jumătate de închisoare, cu suspendare (VEZI DETALII), într-un dosar în care edilul era acuzat de abuz în serviciu și uz de fals, privind un contract încheiat între Primăria Filipeștii de Pădure și OMV Petrom (VEZI DETALII).

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.