Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova derulează cercetări în cazul bătrânului ucis de propriul fiu, la Pucheni.

Anchetatorii spun că, din informațiile de până acum, omorul ar fi fost comis pe fondul unui conflict mai vechi, între tată și fiu, acesta din urmă aplicându-i bătrânului loviturile care i-au adus moartea.

Chiar făptașul ar fi sunat, câteva ore mai târziu, la 112, pentru a mărturisi crima (VEZI DETALII).

"La data de 19.03.2019, în jurul orelor 16.30, organele de poliție au fost sesizate prin intermediul SNUAU 112, în legătură cu săvârșirea unei infracțiuni de omor pe raza localității Puchenii Mari, jud. Prahova.

Cercetările efectuate în cauză au evidențiat faptul că, la data de mai sus, în jurul orelor 13.30,pe fondul unui conflict familial mai vechi, S. E. P. a aplicat tatălui său, cu care locuia, două lovituri cu un cuțit în zona gâtului, leziuni care au condus imediat la decesul victimei", au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un comunicat transmis miercuri dimineață.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșire infracțiuni de omor. Astăzi, el va fi prezentat Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.

Joomla SEF URLs by Artio