Prefectura Prahova a publicat prognoza meteo până vineri, anunțând, simultan cu Administrația Națională de Meteorologie, care a și emis o informare la nivel național, că în județ sunt așteptate ploi abundente, însă și temperaturi destul de ridicate, în special în cursul zilei de joi.

 

Până mâine dimineață, vremea va fi în general închisă și pe arii relativ extinse, iar temporar, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. De asemenea, termometrele nu vor arăta, în județ, mai mult de 23 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 10 și 15 grade.

De joi dimineață, însă, lucrurile se schimbă, cel puțin în ceea ce privește regimul termic, deoarece maximele vor urca, mâine, până la 25 - 27 de grade Celsius.  Vremea va rămâne însă închisă, cu cer noros și posibilitate crescută de precipitații abundente.

Miercuri, ANM a emis o informare meteo valabilă la nivel național până vineri dimineață. "În cursul serii și al nopții de miercuri spre joi (25/26 septembrie), ploile se vor semnala îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului, pe parcursul zilei de joi (26 septembrie) va ploua în toate regiunile, apoi în special în sud-est, est și în zonele montane. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în sudul și în estul țării trecător vor fi însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp, iar în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și zona Carpaților Orientali 30...40 l/mp", au anunțat meteorologii.

Joomla SEF URLs by Artio