Programarea la examenul auto, în Prahova, se va face exclusiv online

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Wednesday, 12 September 2018 14:54

examen auto inscrieriDupă ce măsurile anterioare luate pentru reducerea cozilor uriaşe de la Serviciul Permise şi Înmatriculări au avut succes, autorităţile din Prahova anunţă o nouă schimbare, care se va aplica de săptămâna viitoare şi va viza programarea pentru susţinerea examenului auto. Astfel, la fel ca şi înmatricularea auto şi preschimbarea permiselor, şi programarea pentru examenul de şofer se va face tot prin sistemul informatic.

 

"Instituția Prefectului județul Prahova a decis ca, începând cu data de 17 septembrie 2018, programările pentru înregistrarea dosarelor de examinare și susținerea probei teoretice pentru obținerea permisului de conducere să se realizeze exclusiv online", se arată în comunicatul trimis de Prefectură..

"Sistemul de programare online va fi parțial operațional începând de astăzi, 12 septembrie 2018, cetățenii putând astfel rezerva data și ora pe care le doresc pentru prezentarea la sala de examen din Ploiești, Șoseaua Vestului nr.19. Pentru persoanele care nu au posibilitatea accesării site-ului ph.prefectura.mai.gov.ro, adresăm rugămintea către școlile de conducători auto cu care aceste persoane au urmat cursurile de pregătire teoretice și practice, să le sprijine în vederea programării online. La ghișeu nu vor fi preluate programările care conțin date false sau neconforme cu realitatea", au mai precizat autorităţile.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.