Asociația "STOP poluării orașului Ploiești" organizează miercuri, de la ora 18.00, în centrul municipiului, un protest împotriva poluării municipiului, după numeroasele sesizări venite în ultima perioadă.

 

Marșul împotriva poluării va începe la Gara de Sud, protestatarii urmând să se deplaseze pe Bd. Independenței, prin centru, până în zona de nord a orașului.

"PE 30 OCTOMBRIE, 2019, la ora 18, în Ploieşti, Asociaţia STOP POLUĂRII ORAŞULUI PLOIEŞTI organizează un PROTEST ANTIPOLUARE, la cererea expresă a cetăţenilor care, în ultima săptămână, au acuzat grave probleme de sănătate, cauzate de poluarea intensă industrială din oraş. Ca de obicei, în timpul nopţii, companiile petroliere din zona limitrofă oraşului eu eliberat în atmosfera noxe.

NICIUNA DINTRE INSTITUȚIILE STATULUI ABILITATE CU PROTECŢIA MEDIULUI ŞI SANCŢIONAREA CELOR CARE PUN ÎN PERICOL SĂNĂTATEA OAMENILOR NU S-A SESIZAT.

Poluarea excesivă din Ploieşti este, din cauza virulenței, continuităţii şi intensității, o problemă naţională de SIGURANȚĂ NAŢIONALĂ.

Atragem atenţia poluatorilor, instituţiilor abilitate, Ministerului Mediului, că, lipsa sancţiunilor, a redresării situaţiei, luarea măsurilor necesare pentru stoparea acestei situații îi face pe toţi părtaşi, vinovați de sutele de copii decedați de leucemie, de toate decesele premature din Ploieşti şi împrejurimi.

Întâlnirea are loc la Gara de Sud, în fața fostului magazin BIG, iar de acolo se pleacă pe BULEVARD, centru şi NORD.

Ploieşteni, poluarea nu alege! DOAR VOI VĂ PUTEŢI SALVA COPIII DE LA MOARTE PRIN OTRĂVIRE CU NOXE INDUSTRIALE !

IEŞIŢI ÎN STRADĂ" este apelul lansat de reprezentanții Asociației.

Joomla SEF URLs by Artio