bd inchis festivalAccesul autovehiculelor pe Bd. Independenței va fi interzis, între 8 și 10 iunie, zona urmând să găzduiască prima ediție a Street Food Festival de la Ploiești.

Circulația rutieră va fi oprită, de vineri până duminică, inclusiv, pe Bd. Independenței, din Ploiești, între statuia lui Radu Stanian și Gara de Sud. Aici vor fi montate truck-urile cu bunătăți, care participă la prima ediție a Ploiești Street Food Festival (VEZI DETALII).

Pe Bulevardul Independenței nu va fi permis nici măcar accesul mijloacelor de transport în comun. Potrivit unui anunț al Primăriei Ploiești, în cele trei zile de festival, autobuzele vor circula, pe sensul spre gara de Sud, pe str. Bobâlna, cu stații la Pelican și Liceul de Artă, iar în sens invers pe str. Democrației, unde vor face opriri în stațiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie.

TCE a mai anunțat că autobuzele de pe traseul 2 vor pleca, de la Gara de Sud, din stația aflată în fața poștei, stație de pe traseul 101.

Cât despre traseele de troleibuze 44 şi 202, în intervalul menţionat, ele se vor opri la Hale Coreco, urmând ca legătura între Centru şi Gara de Sud să se facă prin celelalte trasee cu parcurs în zonă.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio