Până la finalul acestei săptămâni vor fi restricţii de trafic în zona de sud a municipiului Ploieşti, în imediata vecinătate a aşa-zisului "pod de lemn", pe durata lucrărilor de demolare care au început astăzi aici. Primăria a anunţat că o stradă va fi închisă şi îşi cere scuze faţă de conducătorii auto. Totodată, din acelaşi motiv, două trasee de transport public vor fi scurtate.

"Primăria municipiului Ploiești  informează cetățenii că, în perioada 11-16 decembrie 2018, între orele 8.00-14.00, va fi închisă circulația pe strada Marin Mehedințeanu în vederea desfășurării, în condiții optime de siguranță, a lucrărilor de demolare a Podului de Lemn. Municipiul Ploiești are în derulare obiectivul de investiție «Creare pasaj de trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare +execuție)». Lucrările vor fi efectuate de S.C. Europan Prod S.A. În acest context, municipalitatea ploieșteană îi roagă pe conducătorii auto să utilizeze rute ocolitoare în zona menționată și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi de Primăria Ploieşti.

Totodată, TCE Ploieşti a anunţat că, în aceeaşi perioadă, ca urmare a lucrărilor la pod, "traseele 444/444b RAFINORILOR - GARA SUD / BAR.RUDULUI nu vor mai avea capăt de linie în staţia Rafinorilor. Călătorii vor fi îmbarcaţi/debarcaţi pe strada Marin Mehedinţeanu, la baza «Podului de lemn»”.

Mai multe imagini şi informaţii despre lucrările de demolare şi realizarea noului pod găsiţi AICI!

Joomla SEF URLs by Artio