Miercuri, cu doar câteva zile înainte de 1 Decembrie, autorităţile ploieştene vor organiza o mare repetiţie pentru ceremoniile dedicate Zilei Naţionale a României. Astfel, mâine vor avea loc pregătiri inclusiv pentru parada militară, ceea ce înseamnă că vor fi impuse restricţii de trafic în zona centrală şi, implicit, mai multe trasee de transport în comun vor fi deviate.

Primarul Adrian Dobre declarase de dimineaţă că miercuri va avea loc o repetiţie pentru paradă, iar Primăria Ploieşti a venit acum câteva minute şi cu un comunicat de presă în care anunţă care vor fi traseele TCE modificate.

"Pe  data de 28 noiembrie 2018,  intre orele 10:00-14:00 se inchide circulatia rutiera intre PTTR si sensul giratoriu din Piata Mihai Viteazul, au  loc  actiunile pregatitoare pentru  sarbatorirea  Zilei Nationale a Romaniei, fapt pentru care traseele publice locale  din Ploiesti se modifica astfel:
-Tr.1 si 30,  la sensul spre sud se circula normal pana in Pta. Mihai Viteazul, apoi pe str. Gh. Doja( cu statie la Pta.M. Viteazul si Colinii), Valeni, E. Zola( cu statie la Hale Catedrala), sold. Erou C.Catalin, St. Greceanu, N.Balcescu, Gh. Lazar si din Bd. Independentei traseu normal, cu statiile aferente. Nu se efectueaza statiile Pta. M.Viteazul din Bd. Republicii si Galeriile Comerciale. La sensul spre nord se circula pe aceeasi ruta ocolitoare, cu statiile aferente, fara a se mai efectua statia Palatul Culturii.
-Tr.7, la sensul spre Dorobantul, din Rudului va intra pe Maramures (cu statie la Liceu), Pta. Victoriei, Gh. Lazar, dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statiile  T. Ionescu si H. Catedrala. La sensul spre Rudului, dupa statia Bis.Armoniei se parcurg str. M.Bravu, Gh.Lazar, Jurnalist G.Dobre (cu statie comuna cu tr.2),  C.T.Grigorescu, Kutuzov, Rudului si apoi parcursul cunoscut. Nu se efectueaza statiile H.Coreco si T.Ionescu.
-Tr.22b, la sensul spre Bar.Unirii, din I.L.C.,  va intra pe Rudului, Maramures (cu statie la Liceu), Pta. Victoriei, Gh. Lazar, dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statiile  T. Ionescu si H.Catedrala. La sensul spre Auchan, dupa statia Bis.Armoniei se parcurg str. M.Bravu, Gh.Lazar, Jurnalist G.Dobre (cu statie comuna cu tr.2), C.T.Grigorescu, Kutuzov, Rudului si apoi parcursul cunoscut. Nu se efectueaza statia H.Coreco.
-Tr.39b, la sensul H.Catedrala, din I.L.C.,  va intra pe Rudului, Maramures (cu statie la Liceu), Pta.Victoriei, Gh. Lazar, dr. Bagdazar, N.Balcescu, St.Greceanu, Romana, Gh.Doja, Valeni. E. Zola. Nu se mai efectueaza statia  T. Ionescu. La sensul spre Cartier Vest, din E.Zola,  sold. Er.C. Catalin, St. Greceanu, N. Balcescu, Gh. Lazar, Pta Victoriei, apoi Jurnalist G.Dobre,  C.T.Grigorescu, Kutuzov, Marasesti, Rudului, Cantacuzino  si apoi parcursul cunoscut.
-Tr.32 se va scurta la Gara de Sud, iar tr. 35 si 35b se vor scurta la Faredo", se arată într-un comunicat de presă.

"Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi inlocuite cu autobuze. La sensul spre P.Inalt/M.Rosu. din Bd. Independentei vor intra pe str. Jurnalist G.Dobre (cu statie comuna cu tr.2),  C.T. Grigorescu, Kutuzov, Marasesti, Rudului, Cantacuzino  si apoi parcursul cunoscut. Nu se efectueaza statiile Palatul Culturii si H. Coreco. La sensul spre sud, tr. 44 va circula normal pana la intersectia cu str. P.Inalt apoi, Cantacuzino (cu statii la P.Farcas si L.Tautu), ILC, Rudului, Maramures (cu statie la Liceu) iar din bd. Independentei ruta normala. Nu se efectueaza statiile Traian, Sc.4, Gal.Comerciale si Filarmonica P.Constantinescu. Similar va circula si tr. 202 din statia L.Tautu (nu se efectueaza Gal.Comerciale si Filarmonica P.Constantinescu). Tr.402, la sensul spre Afi Palace dupa statia Zimbrului va merge inainte pe Cantacuzino(cu statii la P.Farcas si L.Tautu), ILC, Rudului, Maramures (cu statie la Liceu), Gh.Lazar, BAgdazar, N.Balcescu, Postei, Prelungire Apelor. Nu se efectueaza statiile N.Titulescu, Traian, Sc.4, Liceul ILC. La sensul spre Lamaita, parcurs comun cu tr 401 pana Pta Victoriei, apoi Jurnalist G.Dobre,  C.T.Grigorescu, Kutuzov, Marasesti, Rudului, Cantacuzino  si apoi parcursul cunoscut. In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate", au mai anunţat reprezentanţii TCE Ploieşti.

Joomla SEF URLs by Artio