Poliţiştii din Prahova au descoperit un veritabil arsenal de luptă, în timpul unor percheziţii derulate marţi, la 11 adrese, la persoane bănuite că ar fi intrat cu armele în curţile unor ploieşteni din cartierul Mimiu. 10 suspecţi au fost aduşi la audieri. Percheziţiile s-au derulat în Prahova şi Ilfov.

 

Descinderile au fost coordonate de poliţiştii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești. Nouă dintre acestea au avut loc în municipiul Ploiești, una în comuna Bărcănești și una în comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, a anunţat astăzi IPJ Prahova într-un comunicat de presă.

"Din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii iulie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns fără drept în curtea a două locuințe situate în cartierul Mimiu din municipiul Ploiești, având asupra lor obiecte contondente, unde ar fi amenințat persoanele care se aflau în imobile. De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: săbii, cuțite, bâte, topoare, precum și două pistoale tip air-soft. 10 persoane au fost aduse la audieri", a anunţat Poliţia Prahova în comunicat.

La percheziții au participat și jandarmi. Marţi după-amiază, Poliţia Prahova a făcut publică şi o filmare din timpul descinderilor, în care apar numeroase arme găsite la domiciliile suspecţilor.

Joomla SEF URLs by Artio