Polițiștii prahoveni de Investigații Criminal au efectuat, miercuri, 14 percheziții într-un județ care vizează autorii mai multor furturi comise în ultimele luni, în Prahova, Ilfov, Dâmbovița, Călărași și Teleorman.

 

Acțiunile s-au derulat pe raza județelor Ilfov și Dâmbovița. "Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie - octombrie 2020, persoanele bănuite ar fi sustras articole vestimentare, covoare și utilaje de construcții din societăți comerciale aflate pe raza județelor Prahova, Ilfov, Dâmbovița, Călărași și Teleorman. Prejudiciul total este de aproximativ 100.000 de lei, anunță IJP Prahova, menționând că ancheta vizează autorii a nu mai puțin de 17 furturi.

Polițiștii au ridicat, în urma perchezițiilor efectuate, bunuri ce par a face obiectul activității infracționale, iar șapte persoane au fost conduse audieri.

IJP Prahova a anunțat, în această dimineață, că șase dintre ele au fost reținute, pentru 24 de ore.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, Călărași și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, precum și  polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov, perchezițiile fiind organizate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Joomla SEF URLs by Artio