Hipodromul Ploieşti va găzdui, sâmbătă, Derbyul de Trap al României, cea mai importantă competiţie naţională de hipism. Cu această ocazie, organizatorii au pregătit numeroase surprize, anunţând că spectatorii, aşteptaţi într-un număr foarte mare, vor avea partea de alte câteva curse de trap extrem de atractive, de curse de ponei şi de galop şi de o inedită demonstraţie de dersaj.

 

Programul cuprinde 7 curse de trap, 2 curse de galop internaționale din cadrul celei mai importante competiții din sud-estul Europei și o cursă cu ponei, a anunţat Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, administratorul Hipodromului.

Derby-ul de Trap al României va începe la ora 11.10 şi-i va avea la start pe şase dintre cei şapte cai indigeni în vârstă de 4 ani care şi-au făcut „încălzirea”, în urmă cu două săptămâni, în Premiul de Încercare. O altă cursă de trap extrem de interesantă se anunţă Criteriul cailor de 4 ani, o întrecere programată la ora 13.40, ce face parte din Campionatul Mediteranean al Driverilor. Este una dintre cele şapte curse care se ţin în acest an în diferite ţări europene şi în care se luptă pentru supremaţie aceiaşi şapte driveri, printre care se numără şi românul Mihai Păun. Ei concurează de fiecare dată conducând cai puşi la dispoziţie de hipodromul organizator, totul stabilindu-se prin tragere la sorţi, a mai anunţat CSM Ploieşti.

Se anunţă o zi spectaculoasă la Hipodromul Ploieşti, sâmbătă, organizatorii anunţând că au pregătit o reuniune antrenantă, cu întreceri hipice spectaculoase, de trap, galop şi ponei, precum şi un nou show de dresaj oferit de Miron Bococi, românul care s-a stabilit în Spania şi a devenit unul dintre cei mai pricepuţi dresori de cai din Europa. El revine pe Hipodromul Ploieşti după ce, în toamnă, cu prilejul reuniunii de Derby de anul trecut, din 7 octombrie 2018, a ridicat spectatorii în picioare cu show-ul prezentat alături de caii săi, Feeling, Bruce şi Talisman! De data aceasta, Bococi va propune un spectacol ce se anunţă şi mai interesant – Free Style Horse Show -, cu nu mai puţin de cinci cai!

Joomla SEF URLs by Artio