Sponsorizare de 300.000 de dolari la Maternitatea Ploieşti, pentru dotări medicale noi

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Thursday, 10 August 2017 17:34

maternitateMaternitatea Ploieşti a primit în acest an o donaţie consistentă din partea unei organizaţii nonguvernamentale care încearcă să se implice activ în comunitatea locală, banii urmând să fie folosiţi pentru modernizarea unităţii medicale.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a precizat că este vorba despre o sponsorizare în valoare de 300.000 de dolari, venită din partea Fundaţiei Timken şi care va fi utilizată pentru achiziţia de dotări medicale.

După ce "firma-mamă", specializată în industria producătoare de rulmenţi şi utilaje, a deschis un punct de lucru la Ploieşti, Fundaţia Timken a oferit mai multe sponsorizări în ultimii ani, în cadrul politicii sale de implicare în comunităţile locale, sprijinind până acum informatizarea unor unităţi de învăţământ, realizarea noului teatru pentru copii din municipiu şi modernizarea Spitalului de Pediatrie.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.