Incident grav, în cartierul ploieştean Mitică Apostol! Una dintre puţinele străzi asfaltate aici în ultima jumătate de an s-a surpat sâmbătă după-amiază, "înghiţind" parţial o maşină de gunoi.

 

Imaginile trimise de un cititor "Actualitatea Prahoveană" demonstrează că strada s-a surpat pe zona din centru, unde a apărut, pe lungimea carosabilului, un crater de aproape un metru lăţime, vreo trei lungime şi undeva la vreo 30-40 de centimetri adâncime.

Primele informaţii sunt că asfaltul s-ar fi lăsat sub greutatea unui compactor al operatorului de salubritate. De altfel, în una dintre fotografii se vede cum mai bine de un sfert din roata dreapta-spate a maşinii de gunoi s-a scufundat în craterul apărut. Nu e clar dacă în zona respectivă exista vreo conductă.

Strada se numără printre puţinele care fuseseră asfaltate în acest an, după derularea lucrărilor la reţelele de apă şi canalizare, însă groapa apărută acum ridică mari semne de întrebare cu privire la calitatea lucrărilor efectuate la momentul respectiv, coincidenţă sau nu fix înaintea alegerilor locale. Prin august şi septembrie, prin cartierul de la periferia vestică a municipiului Ploieşti era mare forfotă, reprezentanţii de la acea vreme ai conducerii Primăriei lăudându-se cu lucrările de aici.

Joomla SEF URLs by Artio