Elevii Colegiului Național "Ion Luca Caragiale" le dau întâlnire ploieștenilor, pe 5 decembrie, la sala de sport a unității de învățământ, unde, în Ajun de Moș Nicolae, va avea loc o nouă ediție a târgului de Crăciun. Printre produsele scoase la vânzare decorațiuni și daruri pentru sărbători, confecționate chiar de copii, de la cei mai mici, de clasa pregătitoare, până la elevii de liceu. Banii astfel strânși vor fi utilizați pentru finanțarea proiectelor derulate în cadrul colegiului.

Târgul va fi deschis pe 5 decembrie, în intervalul 10.00 - 18.00. Timp de opt ore, rând pe rând, elevii de la fiecare clasă vor ocupa standurile special amenajate și vor scoate la vânzare obiecte de sezon, decorațiuni și daruri. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizată și o tombolă, la care participanții care și-au cumpărat bilete vor avea șansa să câștige premiile puse la dispoziție de susținătorii proiectului derulat în colegiul ploieștean. Iar oferta este una chiar tentantă, norocoșii având ocazia să se aleagă cu electronice și electrocasnice, o excursie la munte, bilete la film sau la Therme, articole sportive sau coșuri cu bunătăți.

La eveniment vor fi prezenți și producători din Prahova și din țară, cu bijuterii handmade, decoraţiuni de Crăciun, cosmetice, costume tradiționale, dulciuri de sezon. Ei vor dona colegiului un procent din vânzări, iar sumele se vor strânge alături de cele obținute din vânzarea decorațiunilor realizate de elevi și a biletelor de tombolă.

Banii cheltuiți la târg se vor transforma, de fapt, în donații pentru C. N. "Ion Luca Caragiale" din Ploiești. Ca și la ediția anterioară a târgului, banii vor fi folosiți fie pentru realizarea de mici investiții la nivelul unității de învățământ (reparații, amenajarea unor săli de clasă, laboratoare, bibliotecă etc.), fie pentru finanțarea proiectelor educaționale derulate în cadrul colegiului.

Proiectul a debutat în aprilie 2017, cu un târg de primăvară dedicat Sărbătorilor Pascale și, datorită succesului de care s-a bucurat atunci, elevii au ținut să organizeze astfel de evenimente și de Crăciun. Așadar, dacă vreți să puneți în ghetuțe, de Moș Nicolae, sau în bradul de Crăciun, niște daruri realizate, într-adevăr, din suflet, nu uitați ca miercurea viitoare să faceți un popas și la târgul elevilor din "Caragiale".

Joomla SEF URLs by Artio