Toată secţia DNA Ploieşti e acuzată de grup infracţional, potrivit informațiilor dezvăluite, deocamdată, doar de surse judiciare, după ce Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost audiați la Parchetul General, iar CSM a hotărât, vineri, încetarea activității pentru trei procurori ai Serviciului Teritorial Ploiești.

 

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au extins acuzaţiile în dosarul în care sunt vizaţi Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti, aceştia urmând să fie cercetaţi şi pentru constituire de grup infracţional organizat, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Toată secţia DNA Ploieşti e acuzată de grup infracţional, au mai precizat sursele citate.

Vineri, la Parchetul General au fost audiați Lucian Onea, fostul procuror șef al DNA Ploiești, și Mircea Negulescu, fost procuror al acestui parchet (VEZI DETALII).

Tot vineri, CSM a hotărât încetarea activității la DNA Ploiești a procurorilor Alfred Savu, Giluela Deaconu și Cerasela Răileanu, la solicitarea acestora (VEZI DETALII). O cerere în acest sens fusese făcută, cu o zi în urmă, și de conducerea DNA.

Joomla SEF URLs by Artio