Un autoturism și o dubiță (fără marfă), în care se aflau cinci persoane, au fost implicate într-un accident petrecut joi după-amiază, în jurul orei 14.30, pe centura orașului Sinaia.

 

Traficul pe DN 1 a fost blocat pe ambele sensuri, în urma evenimentului, iar circulația a fost deviată prin stațiune, potrivit IJP Prahova.

ISU Prahova a anunțat că una dintre persoanele din autoturism a fost găsită încarcerată, dar că era conștientă.

Două persoane au fost rănite, în urma impactului, și au fost preluate de echipajele de urgență, pentru a fi preluate la spital.

Reprezentanții ISU au anunțat că un bărbat în vârstă de 20 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și contuzie lombară, în timp ce un altul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns la spital traumatism cranio-cerebral și traumatism hemitorace drept.

***

Update: Și Infotrafic a anunțat că "pe DN 1 - centura staţiunii Sinaia, judeţul Prahova, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului au rezultat 4 victime, asupra cărora se acordă îngrijirile medicale necesare de către echipajele de ambulaţă prezente la faţa locului. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetărilor privind mecanismul producerii evenimentului".

Potrivit informării transmise de IGPR, polițiștii estimează că traficul se va relua în condiții normale în jurul orei 16.00.

***

Update: IJP Prahova a anunţat revenirea traficului la normal, în jurul orei 16.20.

 

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio