Un autoturism parcat prea aproape de şine a blocat complet circulaţia tramvaielor, timp de aproximativ un sfert de oră, vineri, în centrul municipiului Ploieşti. Pe reţelele de socializare au apărut mai multe fotografii şi filmări din timpul incidentului, care au stârnit rapid sute de comentarii şi distribuiri, amintind şi de incidentul petrecut recent în Bucureşti, între un tramvai li un BMW.

 

O fotografie publicată de un ploieştean pe reţeaua de socializare Facebook surprinde modul în care maşina a fost lăsată pe strada George Coşbuc, în spatele Halelor Centrale din Ploieşti, pe partea dreaptă a drumului, foarte aproape de liniile de tramvai. În imagine se mai vede şi semnul de începător pus în parbiriz. Se mai vede şi că pe bancheta din spate a fost lăsat un copil, dar şi că tramvaiul nu are loc să avanseze fără să rişte să tamponeze maşina sau cel puţin să îi smulgă oglinda. Tot pe Facebook a apărut şi o filmare, din unghiul opus, care arată cum zeci de oameni aflaţi în interiorul tramvaiului sau în staţia de transport în comun privesc neputincioşi şi încep să îşi piardă răbdarea şi cum vatmanul claxonează constant, în speranţa că şoferul care a parcat neregulamentar se va întoarce rapid.

Până la urmă, a făcut-o după aproximativ un sfert de oră, povestesc martorii. "«Primatul» avea ceva de cumpărat din zonă şi nu a întârziat decât 15 min. A venit repede! Îl facem vedetă?" a fost mesajul publicat de un ploieştean pe Facebook, alături de o fotografie distribuită de peste 500 de ori.

Joomla SEF URLs by Artio