Alexa Tudose, de la Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" din Ploiești, este cel de-al treilea elev pregătit la Centrul Județean de Excelență Prahova selectat în lotul care va reprezenta România la concursurile internaționale de informatică.

 

Alexa, elevă în clasa a XI-a, a obținut calificarea în lotul de seniori după ultima probă de baraj, care a avut loc sâmbătă. "S-a încheiat şi ultimul baraj de la tabăra de pregătire a lotului restrâns de seniori -informatică. Reprezentanţa noastră, elevă a Colegiului Național "Ion Luca Caragiale" şi a Centrului Judeţean de Excelență Prahova, va reprezenta România la Balcaniada de Informatică 2019 şi IATI 2019 Bulgaria-Shumen. Un efort susţinut, pasiune şi muncă depuse de un copil genial şi extrem de dedicat! Felicitări, Alexa!!! Eşti exemplul nostru, exemplul de care au nevoie toţi cei mici, care acum descoperă informatică şi pasiunea competiției... şi nu numai!!!" au transmis reprezentanții CJE Prahova.

Cu o zi în urmă, alți doi elevi, de la C. N. "Ion Luca Caragiale" din Ploiești și C. N. "Mihai Viteazul" Ploiești, au obținut calificarea în lotul care va reprezenta România la Schumen, în Bulgaria (VEZI DETALII).

Foto: Centrul Județean de Excelență Prahova

Joomla SEF URLs by Artio