Mariya Gabriel, comisarul european responsabil pentru economia şi societatea digitale, se află pentru două zile în România, în agenda oficialului fiind cuprinsă și o întâlnire cu deputații din Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor, al cărei secretar este parlametarul de Prahova Laura Moagher.

"Definitivarea pieței unice digitale presupune cooperare, coeziune, incluziune !", a scris pe Facebook Laura Moagher, după întâlnirea cu Mariya Gabriel, de la Palatul Parlamentului.
Potrivit unei informări emise de Reprezentanţa în România a Comisiei Europene, comisarul european responsabil pentru economia şi societatea digitale și-a început luni vizita de două zile în țara noastră, unde a participat și la deschiderea celei de a 7-a conferinţe internaţionale anuale la nivel înalt cu tema "Noi provocări globale în domeniul securităţii cibernetice". Marți, în agenda oficialului european erau prevăzute întâlni cu membrii comisiilor de specialitate şi de afaceri europene din Parlamentul României, dar și participarea la a doua ediţie a Forumului Digital Internaţional, având ca titlu "Startup-uri în industriile 4.0".

Joomla SEF URLs by Artio