O înregistrare surprinsă de o cameră video montată de un ploieştean a surprins un furt mai puţin obişnuit. Practic, un bărbat a folosit un troleibuz al TCE Ploieşti ca să fure o pubelă de gunoi, tocmai de pe strada pe care se află sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost transmise şi Poliţiei, anunţă Observatorul Prahovean. Practic, pe filmare se vede cum un troleibuz cu indicativul PH915, care circula pe treseul 44, opreşte pentru câteva secunde în ceea ce din imagini pare a fi intersecţia străzilor Vasile Lupu şi Trei Ierarhi, de la uşile din spate coboară rapid un bărbat cât încă vehiculul era în mişcare, acesta îşi pune o glugă în cap şi se îndreaptă spre trotuar. Ridică o pubelă de gunoi - cu o uşurinţă care demonstrează că probabil tocmai fusese golită de firma de salubritate şi lăsată în faţa curţii - şi se întoarce cu ea în troleibuz. Uşile se închid, iar troleul, până atunci oprit în intersecţie, se repune în mişcare. De la apariţia troleibuzului şi până în momentul în care acesta iese din cadru nu trec mai mult de 40 de secunde.

Automat, filmarea a stârnit numeroase comentarii, legate de modul de acţiune, de "prada" în sine şi, evident, de posibila implicare a şoferului TCE Ploieşti în acest furt. Găsiţi clipul video şi mai multe detalii pe observatorulph.ro.

 

Joomla SEF URLs by Artio