scandal impuscaturi judetean suspectUn bărbat de 30 de ani, din Ploiești, a fost adus vineri dimineață, pentru audieri, la sediul Poliției Prahova, fiind bănuit că s-ar număra printre cei implicați, luni seară, în scandalul izbucnit în apropierea Spitalului Județean și soldat cu două persoane rănite.

 

Individul ar fi fost depistat în Capitală, el fiind căutat încă de la momentul incidentului în care au fost implicate, potrivit informațiilor de la momentul respectiv, patru persoane (VEZI DETALII).

Cel audiat vineri dimineață este bănuit că ar fi folosit o armă în timpul scandalului care a culminat cu un schimb de focuri. Tânărul de 30 de ani ar fi unul dintre cei agresori veniți să-i ceară socoteală unui bărbat, cu privire la o datorie mai veche de-a acestuia.

În urma incidentului de luni seară, cel căutat de agresori a ajuns la spital, fiind împușcat. De asemenea, un bărbat din grupul cu care a intrat în conflict a fost internat, în Capitală, după ce s-a rănit grav în momentul în care a spart geamul unui magazin, în încercare de a-și prinde victima.

Ceilalți doi agresori, identificați, s-au făcut nevăzuți imediat după incident, unul dintre cei bănuiți că ar fi participat la scandalul de la Județean fiind individul săltat, în această dimineață, de polițiști.

Foto amator

Joomla SEF URLs by Artio