Un bărbat care gonea cu peste 120 de km/oră, pe DN 1A, a fost protagonistul unei urmăriri ca-n filme, în weekend. Vitezomanul a oprit abia în momentul în care mașina sa a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Un echipaj care derula acțiuni în cadrul campaniei europene T.I.S.P.O.L. –Speed, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 1A, a surprins, pe DN 1A, un autoturism care, potrivit datelor înregistrate de radarul TRUCAM, circula cu 127 de kilometri la oră. În zadar au încercat oamenii legii să-i oprească șoferului cursa nebună. Acesta și-a văzut de drum până când a provocat un accident rutier. Polițiștii au constatat, atunci, că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere și, mai mult, condusese sub influența băuturilor alcoolice.

"La data de 06.04.2019, în jurul orei 02.30, polițiștii au depistat un bărbat, care a condus un autoturism cu viteza de 127 Km/h, pe DN.1 A, în localitatea Boldești Scăeni, fiind înregistrat de aparatul radar TRUCAM. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul polițiștilor, care au pornit în urmărirea acestuia. La un momentul dat, bărbatul în cauză a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că șoferul nu posedă permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice(0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat)", a anunțat IJP Prahova.

În săptămâna 1 - 7 aprilie 2019, controalelor T.I.S.P.O.L. –Speed, acțiunea derulată în întreaga Uniune Europeană pentru verificarea respectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, în Prahova au fost verificați peste 2.800 de conducători auto. Polițiștii rutieri din județ au aplicat 871 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale.

13 șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă, a anunțat IJP Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio