Videoconferința lui Sebastian Ghiță, cel mai devreme în septembrie. O nouă amânare la Tribunalul Prahova

Category: Actual Created: Wednesday, 09 August 2017 14:53

Miercuri, pe 9 august, la Tribunalul Prahova era programată, din nou, videoconferința în vederea audierii lui Sebastian Ghiță, privind cererea formulată de DAN Ploiești pentru arestarea preventivă a acestuia. Dar nici de această dată nu a avut loc.

La termenul de miercuri, cererea DNA, formulată în dosarul Hidro Prahova, nu au fost discutată din lipsă de... judecător. Magistratul este în concediu, până luna viitoare, așa că videoconferința a fost reprogramată, pentru 19 septembrie.
Procurorii DNA Ploiești cer arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiță într-un dosar în care el este cercetat pentru sprijinirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență, complicitate la schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, spălare de bani, în formă continuată, evaziune fiscală, în formă continuată, coruperea alegătorilor și efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în formă continuată.
Audierea acestuia prin videoconferință a fost amânată de mai multe ori, din aprilie până în prezent.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.