Imnul Național va fi interpretat, miercuri, la 2300 de metri altitudine, într-un eveniment unic organizat de Asociația Culturală Nicolae Voiculeț".

 

"Asociația Culturală «Nicolae Voiculet» are onoarea de a vă invita la celebrărea Zilei Naționale a Imnului României, un eveniment unic, cu o puternică însemnătate națională, dedicat istoriei, prin descoperirea și recunoașterea importanței sale esențiale în menținerea identității românești.

«Ziua imnului Național, în sunetele naiului românesc» se va desfășura ‪miercuri, 29 iulie, 2020, ora 12:00, în proximitatea Crucii Eroilor de pe platoul Bucegi, la altitudinea de 2300 m, de unde pentru prima dată în istoria României se va intona Imnul Național  al României «Deșteaptă-te române», cântat la nai de artistul Nicolae Voiculeț, acompaniat de coruri reunite.

Evenimentul este conceput și susținut de artistul Nicolae Voiculeț, promotor și ambasador al culturii și turismul românesc în lume", au anunțat reprezentanții Asociației.

La evenimentul de miercuri vor participa și reprezentanți din cadrul I.J.J. Prahova, I.J.J. Brașov, C.P.P.C.J.M. Sinaia.

Manifestarea a fost organizată cu sprijinul Conpet S.A., S.C. Teleferic Prahova S.A. și al Primăriei Bușteni.

 

Foto: Facebook/ Nicolae Voiculeț

Joomla SEF URLs by Artio