Convinşi că angajaţii de la parcări îşi "trag" din bani, reprezentanţii SC Hale şi Pieţe Ploieşti au schimbat casierii şi pregătesc pentru viitor un nou sistem de acces, complet automatizat, pentru parcarea cu plată de lângă Halele Centrale. Consiliul Local Ploieşti a alocat 300.000 de lei pentru această investiţie.

 

În varianta scurtă, Hale şi Pieţe vrea să dea trei miliarde de lei vechi, echivalentul a peste 62.000 de euro, pentru o barieră. În varianta detaliată, societatea administraţiei ploieştene vrea un sistem de taxare automatizat, similar celor implementate la aeroporuri sau în mai multe parcări cu plată mari, în care să nu mai fie nevoie de prezenţa unor casieri. Consilierul local Paul Palaş, cel care a propus această alocare bugetară, a argumentat că Hale şi Pieţe a schimbat recent angajaţii care se ocupau de încasarea tarifelor de parcare şi a ajuns să înregistreze o creştere cu 400 de lei a încasărilor zilnice, semn că angajaţii vechi ori nu-şi făceau treaba prea bine, ori şi-o făceau excelent dar în interes propriu.

Numai din această diferenţă de încasări, dacă ar rămâne constantă, costul pentru noul sistem de acces ar putea fi amortizat în aproximativ doi ani, a mai explicat consilierul local, membru al Comisiei de buget-finanţe din CL Ploieşti.

Joomla SEF URLs by Artio