47.000 de lei pentru un nou concept de Târg de Crăciun la Ploieşti

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Monday, 09 October 2017 13:01

ILUMINAT-SARBATORIFaţa Ploieştiului în perioada sărbătorilor de iarnă se va schimba, în acest an, anunţă autorităţile locale, care au lansat o procedură de selecţie pentru un nou concept, care să vizeze modul de organizare a târgului şi acţiunilor dedicate Crăciunului, dar şi a iluminatului festiv din această perioadă. Primăria Ploieşti a alocat 40.000 de lei, fără TVA, pentru această procedură.

 

Licitaţia a fost lansată săptămâna trecută, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de internet a Primăriei, unde se precizează că firmele interesate pot să depună oferte până pe 13 octombrie. Cu tot cu TVA, suma alocată de municipalitate depăşeşte de puţin 10.000 de euro.

"Pentru iarna aceasta, există o achiziţie pe ce înseamnă conceptul de Crăciun, cuprinde şi iluminat, şi aranjare, idei cu care să ieşim un pic din contextul care a existat până în prezent. Achiziţia a fost lansată zilele trecute, foarte târziu după părerea mea, pentru că documentele respective există, să spunem într-o formă brută, de trei luni", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Conceptul ar urma să fie utilizat şi în următorul an, au mai anunţat autorităţile ploieştene.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.