Primarul Ploieștiului a lansat noi critici împotriva conducerii SGU Ploiești și a reprezentanților PSD, în legătură cu subiectul externalizării serviciului de pază din cadrul societății, anunțând totodată demararea unor verificări legate de achiziție.

 

„Consider că o conducere a unei societăți, mai ales dacă are capital public, are o mare responsabilitate cu privire la gestionarea unui buget. Cei aflați în conducerea SGU și cei care coordonează activitatea de acolo, mă refer la Adunarea Generală a Acționarilor reprezentanții PSD-ului, trebuie să treacă de la simpla aritmetică a bugetului la eficiența cum se cheltuie un buget. N-am văzut nimic cu privire la personalul care în momentul de față este angajat pentru a realiza acest serviciu”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului care a anunțat că va dispune o verificare legată de calculele care au stat la baza deciziei de externalizare a serviciului de pază.

 

Aproximativ 50 de angajați de la SGU Ploiești au protestat luni în curtea societății ploieștene împotriva deciziei de externalizare a serviciului de pază.

Joomla SEF URLs by Artio