Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, l-a numit în funcţia de administrator public pe Adrian Piţigoi, acesta începându-şi astăzi mandatul. Noul county manager, practic al patrulea om în structura ierarhică a instituţiei, a fost în ultimii patru ani viceprimarul municipiului Câmpina, iar acum candidează şi la alegerile parlamentare.

 

Adrian Piţigoi a confirmat numirea, publicând pe pagina sa de Facebook un mesaj special adresat câmpinenilor. "Îi mulțumesc noului președinte al Consiliului Județean pentru încredere și îl asigur că, în pofida afilierii politice diferite sau a diferențelor de viziune dintre noi, voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca, împreună, să mișcăm Județul Prahova către un viitor mai bun. Sunt un om de administrație, un om de echipă care pune eficiența, respectarea angajamentelor și datoria față de comunitate mai presus de jocul politic. Pe prahoveni îi asigur că, atât din poziția de administrator public al județului, cât și din aceea de senator (pentru care sper să obțin încrederea oamenilor la alegerile parlamentare), voi face tot ceea depinde de mine pentru a ne fi tuturor mai bine acasă. Acasă, adică în fiecare localitate din Prahova. Pe oamenii din Câmpina îi asigur că voi rămâne un om al locului și că voi acționa pentru ca proiectele pe care le-am gândit ca viceprimar - «Zona Metropolitană Câmpina», «Câmpina - un loc mai bun trăit», «De la periferie spre centru» - să poată fi implementate. Sper că voi găsi în noua administrație a orașului un partener, și nu un adversar", a afirmat Adrian Piţigoi.

În perioada 2016-2020, postul de administrator public a fost deţinut de Fabioara Ionescu, cunoscută membră a PSD Prahova, anterior directorul Parcului Industrial Ploieşti, mandatul acesteia încheindu-se odată cu cel de preşedinte CJ al lui Bogdan Toader. În aceeaşi perioadă, Adrian Piţigoi era viceprimar la Câmpina. El a candidat pentru postul de primar la alegerile locale din acest an, însă fără succes. În schimb, s-a aflat şi pe lista PMP de candidaţi pentru Consiliul Judeţean, reuşind să obţină un mandat şi de altfel depunând jurământul săptămâna trecurtă. Acum, evident, trebuie să renunţe la mandatul de consilier pentru a continua în funcţia de administrator public, iar locul va fi luat de următoarea persoană de pe lista de candidaţi a PMP, care este avocatul Adina Chiţu, preşedintele interimar al organizaţiei Ploieşti.

Joomla SEF URLs by Artio