Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Ploiești a anunțat că va organiza, pentru a treia oară, selecția în vederea ocupării postului de manager la nivelul celei mai mari unități sanitare din Prahova. Primul concurs a rămas nefinalizat, deoarece niciun candidat nu și-a depus dosarul de înscriere, iar al doilea a fost oprit din cauza unui membru al comisiei, care a anunțat că nu se poate prezenta la una din probe.

 

Miercuri, pe 28 august, ar fi trebuie să aibă loc proba susținerii proiectului  de management în cadrul concursului organizat de SJU Ploiești în această perioadă. Selecția va fi reluată, însă, a anunțat Consiliul de Administrație a spitalului.

Decizia a fost luată după ce  "un membru al comisiei de concurs organizat pentru ocuparea funcției de manager spital, după prima etapă a concursului, a comunicat că se află în imposibilitatea prezentării la a doua, organizată pe data de 28 august".

Cu numai o zi în urmă, CA-ul anunțase că, la selecția dosarelor, numai doi candidați au fost admiși. Este vorba despre Marius Niculescu (managerul care și-a dat demisia în primăvară, după un controlul efectuat de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, fiind și cel care a asigurat și interimatul după acel moment), respectiv Cristina Nicoleta Strâmbeanu, șef serviciu Statistică Medicală în cadrul SJU Ploiești (soția lui Adrian Strâmbeanu, care a demisionat la finalul lui 2013 pe fondul unui control de la Ministerul Sănătății, care a identificat numeroase probleme de management în unitatea sanitară, în urma dezvăluirilor făcute de unul dintre chirurgii spitalului).

A treia candidatură a fost a  Elenei Claudia Vlad, șef laborator în cadrul unității sanitare, dosarul acesteia fiind respins.

Prima selecție anunțată de CA-ul de la Județean s-a încheiat brusc deoarece nicio persoană nu și-a depus dosarul de înscriere.

Joomla SEF URLs by Artio