Nemulţumiţi din cauza problemelor financiare ale societăţii de transport public a municipalităţii, care au dus la dese întârzieri la plata salariilor, angajaţii TCE Ploieşti solicită implicarea autorităţilor.

 

Într-o scrisoare deschisă, Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești vorbeşte despre o "situație evidentă de încălcare a legii". "De mai bine de 6 luni salariații S.C Transport Călători Express Ploiești își primesc salariile în rate săptămânale, cardurile fiind alimentate cu ce sume dispune domnul director Nicolae Alexandri. Angajații Societății se văd în această situație în imposibilitatea de a-și susține financiar familia. Mai grav este faptul că cei care au credite se află în mod repetat în imposibilitatea de a plăti la timp rate la bănci sau facturi, ceea ce atrage după sine penalități și riscul de a nu putea contracta alte credite. Deși Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești a semnalat conducerii că această situație reprezintă o sursă suplimentară cauzatoare de stres pentru angajați, se pare că nimeni nu se pune în haina celor care muncesc și își respectă obligațiile contractuale, dar nu își primesc drepturile conform prevederilor legale", a transmis Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști.

"În această situație evidentă de încălcare a legii facem apel la autoritățile competente să se autosesizeze și să se implice în rezolvarea acestei probleme, care se pare că îl depășește pe managerul general al S.C Transport Călători Express Ploiești", se mai arată în scrisoarea deschisă.

Joomla SEF URLs by Artio