Consiliul Județean Prahova a transmis, luni dimineață, o informare privind aprobarea, în ședința de zilele trecute, a alocării bugetare pentru cheltuielile cu abonamentele elevilor pentru transportul în comun.

 

Reprezentanții instituției au dat asigurări că sumele acoperă atât costurile din septembrie și octombrie, cât și cheltuielile în acest sector, până la finalul anului.

 „Așa cum promis, în prima ședință de rectificare a bugetului după ce mi-am preluat funcția am rezolvat problema abonamentelor gratuite pentru elevi pe transportul județean. Nimic nu e mai important decât să asigurăm accesul gratuit al copiilor la educație, cu atât mai mult cu cât părinții acestora ar putea fi afectați de efectele economice ale crizei sanitare pe care o traversăm”, a declarat președintele Consiliului Județean Prahova.

Acesta le-a cerut transportatorilor să aibă încredere că sumele le vor fi decontate și le-a cerut să respecte legea, astfel încât să numai existe situații în care elevii să nu beneficieze de abonamente gratuite. „Eu le garantez transportatorilor că vor avea în mine un partener serios cât timp respectă legea şi oferă servicii de calitate.  Cu mine ca preşedinte, vor primi toţi banii pe care Consiliul Județean Prahova îi datorează. Important este să înţeleagă că nu ne permitem să lăsăm copiii fără transport. Lucrurile trebuie să revină la normalitate. Am convingerea că nu vom mai avea probleme în eliberarea abonamentelor gratuite pentru elevii din Prahova”, a mai transmis Iulian Dumitrescu. 

 

Foto: playech.ro

Joomla SEF URLs by Artio