Autorităţile publice au lansat un sondaj de opinie cu privire la proiectele majore de investiţii necesare în România. Demersul este iniţiat de Banca Mondială, care a identificat o serie de proiecte pentru Capitală şi fiecare municipiu reşedinţă de judeţ şi le cere acum locuitorilor din aceste localităţi sau din zonele învecinate să realizeze o ierarhizare.

 

Sondajul a fost anunţat pe site-ul Consiliului Judeţean Prahova, www.cjph.ro, unde există un link prin care participanţii sunt redirecţionaţi pe o pagină pe care găsesc nouă proiecte, cu solicitarea să le ordoneze în funcţie de importanţa pe care consideră c-ar trebui să o aibă fiecare în parte.

Printre proiectele identificate de Banca Mondială pentru Prahova se regăsesc extinderea şi modernizarea Spitalului Judeţean, Spitalului de Pediatrie Ploieşti şi Spitalului Municipal Ploieşti, construirea autorstăzii Ploieşti-Comarnic, reabilitarea reţelelor termice, modernizarea Gării de Vest sau modernizarea legăturii rutiere între Ploieşti şi Târgovişte.

Joomla SEF URLs by Artio