Bogdan Toader, președintele CJ Prahova și al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru managementul deșeurilor Prahova” a anunțat, marți, că a demarat procedura de reziliere a contractului de salubrizare cu SC Rosal Grup SA, pentru zonele 2- Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei.

 

"În calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «Parteneriatul pentru managementul deșeurilor Prahova», am declanșat procedura de reziliere a contractului de salubrizare pentru zonele 2- Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei, încheiat cu operatorul SC Rosal Grup SA. Municipiul #Ploiești face parte dintre cele 36 de localități aferente zonelor menționate. Demararea acestei proceduri a fost inițiată din multiple cauze, printre care se regăsesc neachitarea redevenței obligatorii către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, precum și prestarea defectuoasă a activității de salubrizare, reclamată de prahoveni", a explicat Bogdan Toader.

Acesta a menționat că funcționalitatea serviciului de colectare a deșeurilor va fi asigurată pentru o perioadă de maximum 90 de zile de către același operator. În acest interval, ADI va demara o procedură de achiziție de urgență pentru încheierea unui nou contract de salubrizare la nivelul zonelor 2- Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei.

Joomla SEF URLs by Artio