Conducerea Veolia Energie Prahova a transmis o informare în care explică termenii în care s-a făcut prelungirea, cu trei ani, a contractului operatorului de termoficare din Ploiești (VEZI DETALII).

 

Reprezentanții Veolia Energie Prahova au anunțat că societatea va furnizarea de agent termic și apă caldă pentru ploieșteni și după data de 2 mai, pentru încă trei ani, ca urmare a finalizării acordului de prelungire a contractului de concesiune cu Consiliul Local și Consiliul Județean.

"De 15 ani compania Veolia Energie Prahova furnizează servicii de calitate pentru aproximativ 60% din locuitorii orașului. Prelungirea contractului de concesiune dintre Veolia Energie Prahova – Municipiul Ploiești și Județul Prahova, oferă ploieștenilor stabilitate și încredere că se pot baza pe un furnizor care cunoaște sistemul de termie și lucrează dedicat pentru susținerea și întreținerea lui de foarte mult timp. În același timp compania este încrezătoare în viitor și va continua proiectele de modernizare, asigurând agent termic și apă caldă și după data de 2 mai, în condiții de echilibru contractual. Pentru a veni în beneficiul ploieștenilor, compania a renunțat la despăgubirile solicitate pentru investițiile suplimentare realizate dar și la cele legate de costurile de CO2. Veolia Energie Prahova va continua investițiile tehnologice și livrarea serviciului cu același profesionalism, responsabilitate și transparență în comunicare cum a obișnuit. Prioritățile pentru anii următori sunt investirea a peste 17 milioane de lei în sistem. Suplimentar, partenerii contractuali vor investi atât în centrala de producție de la Brazi, cât și în rețeaua de distribuție a energiei termice și se vor face eforturi comune pentru accesarea de fonduri pentru modernizări suplimentare", au anunțat reprezentanții Veolia Energie Prahova.

În aceeași informare, aceștia au arătat că, "pentru menținerea echilibrului contractual Municipiul Ploiești are obligația de a aproba ajustările de tarif în maxim 30 de zile de la solicitarea VEP, avizată de către ANRE și de a realiza investițiile asumate".

Joomla SEF URLs by Artio