Conducerea Consiliului Județean Prahova a organizat zilele acestea, la Ploiești, o întâlnire cu șefii autorităților naționale de mediu, pe tema depozitelor de deșeuri industriale periculoase de la Câmpina și Bărcănești.

 

Președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, și reprezentanții autorităților de mediu din județ s-au întâlnit cu președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Eugen Ioan Cozma, și comisarul general al Gărzii de Mediu, Marioara-Artemis Gătej.

"Am avut, la sediul Consiliului Județean Prahova, o primă ședință de lucru privind situația depozitelor de deșeuri industriale periculoase ale operatorilor economici din județul Prahova.  Având în vedere impactul nociv pe care aceste depozite îl au asupra mediului, am discutat despre posibile soluții în vederea accesării de fonduri europene și naționale pentru ecologizarea celor din Câmpina și Bărcănești. Această acțiune implică schimbări legislative și o bună colaborare între Consiliul Județean Prahova și autoritățile naționale responsabile în domeniu", a precizat Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio