Comisie de negociere, la Ploieşti, pentru un parc care fusese retrocedat

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Friday, 01 June 2018 14:41

parcare retrocedata ploiestiAutorităţile ploieştene încearcă să redobândească un teren din zona de sud pe care era amenajat un loc de joacă pentru copii dar care fusese retrocedat în urmă cu aproximativ un deceniu. Consilierii locali au aprobat, în şedinţa din această săptămână, un proiect de hotărâre care vizează constituirea unei comisii de negociere.

Comisia va fi compusă din mai mulţi consilieri locali şi va avea sarcina de a negocia cu proprietarii care au dobândit acest teren în instanţă. Autorităţile şi-au propus să cumpere această suprafaţă sau să convingă proprietarii să facă un schimb de terenuri.

Terenul vizat este situat pe strada B.P. Haşdeu, în vecinătatea Bulevardului Independenţei, nu departe de Gara de Sud din Ploieşti. Acesta fusese retrocedat în urmă cu aproape zece ani, au explicat reprezentanţii Primăriei Ploieşti. Din comisia de negociere vor face parte consilierii locali Marilena Stanciu, Alina Sorescu, Gheorghe Popa, Sorin Văduva şi Claudia Sălceanu.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.