Colegiul Economic "Virgil Madgearu" din Ploiești va avea o nouă sală de sport, în locul celei încadrate, în urmă cu aproximativ un an, în clasă I de risc seismic. Proiectul va fi derulat prin Compania Națională de Investiții.

Proiectul proiectul privind construirea unie noi săli de sport la Colegiul Economic "Virgil Madgearu" din Ploiești a fost acceptat de Compania Națională de Investiții,  potrivit anunțului făcut, vineri, de Primăria Ploiești.

Conducerea Primăriei Ploiești a anunțat, vineri, că. Acesta va fi al doilea obiectiv de acest tip realizat la Ploiești, prin CNI, care va construi și sala de sport de la Șc. "Goorge Coșbuc". "Construirea noii săli de sport se va realiza tot în curtea colegiului, însă pe un alt amplasament, urmând ca, demolarea actualei săli de sport, încadrată în clasa I de risc seismic, să se realizeze după finalizarea obiectivului nou de investiții. Finanțarea obiectului se va realiza de către Compania Națională de Investiții ( C.N.I.), contribuția municipalității în acest sens constând în sistematizarea verticală (racordarea la utilități)", se menționează în comunicatul administrației ploieștene.

Expertiza tehnică a încadrat vechea sală de sport a Colegiului în clasa I de risc seismic și a arătat că acesta prezintă risc de prăbușire în cazul producerii unui cutremur, dar și în cazul încărcării cu zăpadă.

Sala de la CEVM va fi a doua construită la Ploiești de Compania Națională de Investiții, după cea de la Școala "George Coșbuc", pentru care contractul a fost semnat în urmă cu aproximativ două luni.

Joomla SEF URLs by Artio