Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Contestaţia la licitaţia pentru autobuze noi a Primăriei Ploieşti a fost respinsă

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Tuesday, 10 July 2018 16:03

autobuze noi genericPrimăria Ploieşti a primit zilele acestea o veste bună, după respingerea contestaţiei pe care unul dintre cei doi ofertanţi de la licitaţia pentru autobuze diesel noi o depusese. Autorităţile aşteaptă acum să primească şi motivarea de la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor şi, dacă această contestaţie nu va fi urmată şi de o acţiune în instanţă, urmează să semneze contractul, pentru cumpărarea a 50 de autobuze noi.

"Aşteptăm şi fundamentarea acestei decizii. Apoi va trebui să vedem şi dacă va mai exista o contestaţie şi la Curtea de Apel. Dacă nu va exista, vom încheia contractul şi până la sfârşitul anului va trebui să vină primul lot de autobuze", a declarat marţi primarul Ploieştiului, Adrian Dobre.

Acesta a afirmat că bugetul alocat pentru acest an va permite cumpărarea a 10-11 bucăţi, urmând ca restul să fie aduse în 2019 şi 2020.

Potrivit informaţiilor oferite anterior de autorităţile ploieştene, suma rezultată pentru această achiziţie, în urma licitaţiei, este de aproximativ 38 de milioane de lei, fără TVA, pentru toate cele 50 de autobuze diesel noi solicitate.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.