Început la şedinţa de joi a Consiliului Local Ploieşti, scandalul dintre primarul Adrian Dobre şi consilierii PNL, de-o parte, şi reprezentanţii PSD-ALDE de cealaltă parte continuă şi s-a mutat pe reţelele de socializare, unde Dobre se plânge că membrii coaliţiei majoritare au luat decizii iresponsabile, blocând bugetul de investiţii în 2019, iar aceştia îi răspund primarului că are "ieşiri" nedemne prin care nu încearcă decât să-şi mascheze propriile eşecuri. Ultimul atac a fost lansat vineri seară, pe Facebook, de viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti şi fost candidat la alegerile locale din 2016. Acesta îl acuză pe primarul Ploieştiului că şi-a dat singur bonusuri pentru proiectele europene şi că s-ar fi preocupat de angajarea clientelei de partid şi de creşterea lefurilor doar pentru consilierii personali.

"La ședința de ieri (n.r. a Consiliului Local) nu a fost vorba de mărire, nu asta s-a întâmplat. A fost doar aplicată legislația unitar în domeniul salarizării. Ceea ce nu ştiţi dumneavoastră este că primarul Dobre dorea să mărească salariile consilierilor personali, care și asa nu fac nimic, dar sunt veniți pe linie de partid. Poate vreţi să ştiţi că primarul Dobre şi-a propus distrugerea Primăriei prin angajarea clientelei de partid, fără calificări şi specializări", a scris viceprimarul Ganea, vineri seară, pe pagina personală de Facebook.

Citiţi şi: 

"Dovadă stă nota internă prin care primarul dorește eliminarea specializarilor din fișa postului pentru fiecare funcționar public, pentru a putea angaja oamenii din partid, fără pregătire, dar care nu ţin cont de respectarea legislației şi doar de ordinele de la partid. Dovadă stau cele 2 note interne date la un interval de 2 ani. Ele vă arată şi transformarea hidoasă a primarului și minciunile pe care le rostește cu atâta seninătate. Primarul Dobre nu va spune că el, de fapt, şi-a acordat spor de 25% pentru fonduri europene, iar salariul dumnealui este în jur de 25000 de lei. Da aţi înţeles bine suma. Dar când nu ştii ce ai de făcut şi când nu ştii să conduci o instituție îţi acuzi oamenii din subordine. Nu aşa se face management", a completat viceprimarul Ploieştiului.

Pe acelaşi subiect: 

Primarul Adrian Dobre nu a răspuns până acum acestor acuzaţii.

Joomla SEF URLs by Artio