UPDATE: Lucian Rădulescu: “Este o situație pe care nu vreau să o comentez, sunt convins că se va face dreptate și legea își va spune cuvântul. CSM nu are absolut nicio legătură cu asta și nici nu doresc ca numele clubului să fie implicat în jocuri făcute de alții”

Caz bizar la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti. Această structură din subordinea administraţiei locale este obligată, conform unei sentinţe a Judecătoriei Ploieşti, să plătească din surse proprii o datorie făcută de unul dintre salariaţi, pe motiv că a refuzat să instituie o poprire. Persoana în cauză este directorul adjunct, Lucian Rădulescu, iar suma este una astronomică raportată la bugetul anual al clubului. Sentinţa, totuşi, nu este definitivă.

 

Conform sentinţei publicate pe portalul instanţelor de judecată, CSM Ploieşti, ca terţ poprit, e obligat să achite acum aproape 1,6 milioane de lei către o persoană care l-a împrumutat în trecut pe Lucian Rădulescu (În foto, stânga - sursa: Agerpres). Totodată, clubul mai trebuiesă plătească şi cheltuieli de judecată, în valoare de 520 de lei.

"Admite cererea de validare a popririi formulată de creditorul Gheorghe Lucian, în contradictoriu cu terţul poprit Clubul Sportiv Municipal Ploieşti şi debitorul Rădulescu Lucian. Validează poprirea înfiinţată prin adresa de poprire din data de 20.08.2018 emisă de SCPEJ Trifina, Tanase şi Galea în dosarul de executare nr. 4649/2016 asupra sumelor datorate de terţul poprit Clubul Sportiv Municipal Ploieşti debitorului Rădulescu Lucian. Obligă terţul poprit la plata către creditor a sumelor pe care le datorează debitorului în limita sumei de 1.599.418,92 lei. Obligă terţul poprit la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 520 lei reprezentând 20 lei taxă judiciară de timbru şi 500 lei onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Ploieşti", se arată în sentinţa publicată pe portalul instanţelor.

Lucian Rădulescu a preferat să nu comenteze situaţia. Totuşi, în luna aprilie, înainte de apariţia acestei sentinţe, creditorul a dat un interviu pentru GSP, în care îl acuza în termeni duri pe Rădulescu, spunând şi că sumele îi fuseseră date acestuia cu împrumut în perioada 2013-2015, pentru înfiinţarea unor benzinării. În apărarea sa, directorul adjunct din CSM Ploieşti a respins atunci acuzaţiile, spunând că este vorba despre "baliverne" şi că a depus o plângere pe numele persoanei respective, pentru cămătărie şi şantaj.

Joomla SEF URLs by Artio