În cea mai recentă ediţie a zarului lunar pe care îl editează şi distribuie în Prahova, conducerea Consiliului Judeţean a publicat mai multe schiţe grafice din care reiese cum se presupune că va arăta, în viitorul apropiat, Maternitatea Ploieşti. Spitalul de Obstetrică Ginocologie Ploieşti, pe numele său oficial, e inclus într-un proiect amplu, care propune inclusiv extinderea actualei clădiri şi îmbunătăţirea dotărilor medicale.

Proiectul a fost depus în toamnă de către Consiliul Judeţean Prahova. Pentru „Extinderea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti” instituţia estimează că va fi nevoie de aproape 6,7 milioane de lei cu tot cu TVA, din care 4,23 milioane pentru construcţiile propriu-zise şi restul pentru dotări medicale şi pentru consultanţă şi proiectare.

"Existența unui spațiu adecvat pentru a satisface volumul pacienților prezentați este imperios necesară pentru funcționarea adecvată a ambulatoriului. Lucrările propuse proiect vor asigura condiţiile optime de desfăşurare a activităţii medicale din cadrul Ambulatorului Integrat, crearea unui flux medical bine conceput care să fluidizeze activitatea medicală specifică ambulatorului şi a serviciilor specifice investigaţiilor paraclinice, reducerea timpilor de aşteptare precum şi reducerea numărului de redirecţionări ale pacienţilor", arată Consiliul Judeţean Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio