Nu puțini au fost cei care au remarcat, marți, desfășurarea de forță și schimbarea nu tocami inspirată a decoruluiîn zona Casei Sindicatelor, marți, în orele dinaintea sosirii, la Ploiești, a președintelui Klaus Iohannis. De departe, cea mai criticată și neinspirată decizie a fost aceea de a vopsi scările din marmură, de la intrarea principală, cu vopsea gri întinsă de-a dreptul peste bucățile sparte sau crăpate. În urma valului de comentarii negative, reprezentanții SGU Ploiești au transmis, a doua zi, un punct de vedere.

Din explicațiile transmise de SGU Ploiești rezultă că reprezentanții imobilului ar fi cerut efectuarea "lucrării".

Comunicatul SGU Ploiești

"Lucrările de reparație și vopsire, executate la scările din zona de acces a imobilului menționat mai sus, au fost realizate la solicitarea reprezentanților Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Potrivit informațiilor pe care le deținem, aceste lucrări sunt temporare, respectiv până la data la care va demara lucrarea de reparaţie capitală a perimetrului respectiv.

Totodată, precizăm faptul că lucrările au fost derulate cu materialul pus la dispoziție de solicitant (Casa de Cultură a Sindicatelor).

În același timp, vă comunicăm faptul că, SGU Ploiești SRL are statutul juridic de societate cu răspundere limitată, obținând venituri atât din execuția lucrărilor pentru instituțiile/autoritățile publice, pe baza adreselor remise, cât și pentru terți, în baza solictărilor acestora din urmă.

Pe cale de consecință, executarea lucrărilor menționate mai sus este necesară în scopul asigurării derulării activității societății, implicit a salarizării personalului."

 

Joomla SEF URLs by Artio