Autoritățile locale pregătesc majorarea taxelor și impozitelor locale, la Ploiești, în 2020. Vestea bună este că nu va fi operată nicio creștere în plus față de cea de 4,6%, impusă la nivel național, prin Codul fiscal, și care reprezintă rata inflației.

 

Proiectul a fost lansat în consultare publică. "În urma întâlnirilor de lucru avute între primarul municipiului Ploiești, reprezentanții Consiliului Local și executivul Primăriei, s-a decis ca în proiectul de hotărâre ce este supus dezbaterii publice, cuantumul impozitelor și taxelor locale să fie la nivelul anului 2019, indexate cu rata inflației de 4,6% conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 100/2019 și art. 491 din Codul fiscal, urmând ca decizia finală să fie luată în cadrul ședinței de Consiliu Local", au informat reprezentanții Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești.

Așa cum prevede legea, documentul va fi supus dezbaterii publice. Aceasta va avea loc pe 29 noiembrie.

De asemenea, până pe 14 noiembrie, cetățenii pot trimite sugestiile lor, pe această temă, la sediul SPFL Ploiești din Bd. Independenței, nr. 16, sau prin email, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Proiecul de hotărâre care va fi supus dezbaterii public la finalul acestei luni poate fi consultat AICI.

Documentul va fi supus la vot, în Consiliul Local, după 19 decembrie, au mai precizat reprezentanții SPFL Ploiești.

Joomla SEF URLs by Artio