Primăria Ploieşti va pune în dezbatere publică, vineri, proiectul de aprobare a taxelor şi impozitelor locale aferente anului 2020, document care propune o uşoară creştere, raportată la valoarea inflaţiei.

 

Dezbaterea va fi organizată de Serviciul Public Finanţe Locale din cadrul administraţiei ploieştene şi se va derula pe 29 noiembrie, de la ora 10.00, la sala de şedinţe de la etajul doi al sediului Primăriei, a anunţat luni administraţia locală, într-un comunicat de presă. După această consultare, proiectul de hotărâre ar urma să ajungă în discuţia Consiliului Local, forul legislativ ploieştean. Autorităţile au mai anunţat , în acelaşi comunicat de presă, că persoanele care doresc să ia cuvântul în timpul dezbaterii trebuie să se înscrie până joi, trimiţând o cerere pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau depunând o cerere la sediul instituţiei din Bulevardul Independenţei, în intervalul orar 8.00-16.30, respectiv 8.00-18.30 în ziua de miercuri.

Propunerea vizează o creştere uşoară, pe fondul unei prevederi legislative care obligă autorităţile locale să actualizeze anual taxele şi impozitele cu rata inflaţiei. Mai simplu spus, această actualizare va aduce o creştere de aproape 4,6%, în rest valorile de la care porneşte calculul rămânând neschimbate.

Joomla SEF URLs by Artio