permise si inmatriculariConducerea Prefecturii Prahova a fost informată astăzi că serviciile subordonate care se ocupă de elibararea paşapoartelor, pe de o parte, respectiv de înmatriculări auto şi eliberarea persmiselor de şoferi vor funcţiona în formulă completă, după ce ultimele locuri disponibile în organigramele celor două structuri au fost ocupate prin repartizarea unor tineri care tocmai au absolvit cursurile la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina.

Astfel, un absolvent va ajunge la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova şi unul a fost repartizat la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor, odată cu aceste două mutări ambele structuri ajungând să funcţioneze cu schemele de personal complete. Totuşi, nu s-a specificat şi când vor începe efectiv lucrul cei doi funcţionari noi, cu şanse ca aceştia să intre în pâine din septembrie.

Activitatea celor două servicii subordonate Prefecturii Prahova a avut de suferit în ultimii doi ani, pe fondul numărului mic de angajaţi, care erau nevoiţi să răspundă unui număr mare de solicitări din partea prahovenilor. În acest interval, au fost luate mai multe măsuri succesive de angajare a unor persoane pe posturile disponibile. Rămâne totuşi întrebarea dacă actualele scheme de personal, fie ele şi complete, sunt suficient de mari încât să permită acoperirea tuturor solicitărilor populaţiei într-un termen rezonabil.

Joomla SEF URLs by Artio