Măsurile adoptate de administrația locală din Dumbrava, condusă de Marian Apostol, încă de la începutul pandemiei, dau rezultate (VEZI DETALII). Astfel, în timp ce în alte zone din județ se constată o creștere alarmantă a numărului de infectări cu coronavirus, aici apar doar cazuri sporadice.

 

De exemplu, comparativ cu începutul săptămânii trecute, numărul cazurilor active din comună s-a înjumătățit, iar incidența a coborât de la 1,11 la 0,67. Astfel, localitatea se numără printre cele numai nouă din Prahova unde, în ultimele două săptămâni, a fost raportat sub un caz nou la mia de locuitori (VEZI DETALII).

În prezent, în Dumbrava mai sunt doar 3 cazuri active de coronavirus, adică pacienți testați pozitiv din 9 noiembrie încoace.

Acest lucru se datorează inclusiv populației, care a dat dovadă de responsabilitate de la începutul pandemiei (VEZI DETALII).

De asemenea, administrația locală, sub coordonarea primarului Marian Apostol, a implementat cu celeritate regulile impuse la nivel național și în județ, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului (VEZI DETALII).  

Joomla SEF URLs by Artio