asfaltare 1Asfaltări necorespunzătoare în Ploieşti! Primarul Adrian Dobre a dezvăluit marţi, în timpul unei întâlniri cu reprezentanţii presei locale, că firma contractată încă din 2013 pentru lucrări pe drumurile din municipiu a primit, în prima parte a acestui an, peste 50 de sancţiuni, atât de la Inspectoratul de Poliţie, cât şi de la Poliţia Locală. Sancţiunile depăşesc 75.000 de lei şi au fost date în special din cauza semnalizării necorespunzătoare a lucrărilor. Separat, primarul a afirmat că a descoperit mai multe nereguli în ultima vreme şi a cerut refacerea unor lucrări.

Edilul spune că, în primele cinci luni ale acestui an, societatea Delta ACM Bucureşti a încasat nu mai puţin de 42 de sancţiuni de la Poliţia Locală şi 12 de la Inspectoratul de Poliţie. Acesta a precizat că valoarea totală a amenzilor aplicate de Poliţia Locală în intervalul ianuarie-mai se ridică la 75.500 de lei şi că nu cunoaşte cuantumul sancţiunilor venite de la Inspectoratul de Poliţie pentru firma de asfaltări.

"Dincolo de aspectele legate de semnalizarea lucrărilor şi protejarea zonelor de intervenţie pentru traficul auto şi pietoni, am mai observat nereguli legate de neridicarera la cote şi porţiuni necorespunzătoare şi am solicitat Direcţiei Tehnic-Investiţii să facă verificări. Mai sunt tronsoane unde, în urma ploilor, se constată acumulări de apă. Am solicitat refacerea unor porţiuni", a declarat Adrian Dobre.

Joomla SEF URLs by Artio