FOTO - Cum arată cel mai nou parc de joacă, inaugurat la Zoo Bucov

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Thursday, 07 December 2017 11:19

loc de joaca zoo bucov 1Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere" a inaugurat, marţi, un nou loc de joacă modern, în incinta grădinii zoologice de la Bucov. Investiţia a fost realizată în urma unei donaţii primite din partea companiei petroliere Lukoil, care a anunţat că va continua să sprijine dezvoltarea întregului parc.

La inaugurare a participat şi un grup de aproximativ 20 de elevi, copiii testând, cu entuziasm, noile obiecte de joacă de la Zoo Bucov şi primind, la final, cadouri din partea organizatorilor.

Locul de joacă este construit pe baza principiilor de maximă siguranţă pentru copii, o parte din suprafaţă fiind acoperită cu un cauciuc antitraumă de 3 centimetri grosime. Acesta conţine trei ansambluri de joacă destinate copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani şi două ansambluri pentru copii mai mici, cu vârste de 0-3 ani. Garanţia este oferită de constructor pentru o perioadă de 25 de ani pentru o parte din module şi 5 ani pentru celelalte ansambluri, au anunţat reprezentanţii Lukoil într-un comunicat transmis presei locale.

loc de joaca zoo bucov 3

 

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.