Încă două luni de interimat la SGU Ploieşti

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Friday, 05 January 2018 09:26

negulescu greva sguConsiliul de Administraţie de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, societate subordonată administraţiei locale, a decis, joi, prelungirea contractului de management al lui Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al societăţii, care în prezent asigură conducerea provizorie, după destituirea fostului director general.

Astfel, conform deciziei adoptate joi de CA, Ovidiu Negulescu rămâne încă două luni director general provizoriu, până la finalizarea concursului pentru ocuparea postului "plin".

Decizia a fost luată "în scopul asigurării bunei funcţionări a activităţii", după cum se arată în procesul-verbal al şedinţei CA, şi vine în contextul în care mandatul directorului interimar ar fi expirat în aceeaşi zi. Ovidiu Negulescu urmează să semneze un act adiţional la contractul de mandat provizoriu.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.